Dieetpillen Reviews

maximuscle thermobol dieetpillen klein

Maximuscle Thermobol

Kan je door middel van gebruik van Thermobol vet verbranden en een slanker lichaam krijgen? We nemen een kijkje bij de bekende Britse sportvoeding dieetpil Maximuscle en laten zien of u hiermee een juiste resultaat naast uw training krijgt. Dus kan Maximuscle’s best verkopende dieetpil zijn woorden waarmaken?
acai klein

Acai Plus Extreme

Er zijn al zoveel Acai Bessen dieetpillen op de markt, hierdoor vinden we dat elk nieuw product met Acai een aanvulling en iets bijzonders moet zijn. Acai Plus Extreme beweert een unieke combinatie van pure Acai bessen met bewezen vetverbrandende ingrediënten te bieden. Acai bessen dieetpillen zijn niet nieuw en zijn zelfs al een paar jaar op de markt. Maar toch zijn ze één van de beste superfoods (of superfruit) op de markt. Acai Plus Extreme claimt meer te zijn dan een gewone Acai bessen detox dieetpil. We kijken naar de redenen waarom Acai Plus Extreme net de dieetpil voor u kan zijn!
activ8 x klein

Activ8 X

Activ8 X beweert dat ze het de “volgende generatie afslankproduct” zijn. Het afslanksupplement wordt aangeprezen als een eenvoudige, krachtige en effectieve manier om gewicht te verliezen. Met een nieuwe alomvattende AVX Dieet Plan kijken we of hun innovatieve druppels-technologie echt meer succesvol is dan andere traditionele dieetpillen. Activ8 X beweert door middel van de dieet druppels betere absorptie te hebben dan andere dieetpillen. We gaan op zoek naar de feiten zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen!
Lipo 13 klein

Lipo-13

Lipo-13 lijkt op het eerste gezicht een goede dieetpil met dertien natuurlijke ingrediënten die ontworpen zijn om gewichtsverlies te bevorderen. Onderzoek uit heeft gewezen dat deze ingrediënten werken en daarom hebben we besloten om ons verder te verdiepen in deze wetenschap. De dieetpillen van Lipo-13 hebben zeker onze aandacht weten te pakken, daarom hebben we besloten om dit supplement te onderwerpen aan een diepte review. Kom erachter ok het net zo goed is als het lijkt!
Superfruit Slim dieet pillen vergelijken beste dieetpillen afvallen snel afvallen afvalpillen snel afslanken 5 kilo afvallen

Superfruit Slim

Superfruit Slim wordt op de markt gebracht als de “sterkste superfuits” in een capsule. Superfruit Slim claimt de kracht van Acai bessen, Afrikaanse mango, Groene thee en Framboos Keton te ontketenen. We kijken of deze “driedubbel vet-aanval” dieetpil een echte antioxidant en vet verbrand supplement is zoals zij zelf claimen. Is het echt mogelijk om deze hoeveelheid ingrediënten in een dieetpil te krijgen? Of is dit gewoon een marketing gimmick? Laten we eens kijken of deze superfruit dieetpil zijn naam waar kan maken!
phentaslim klein

Phentaslim

Zodra we een product zien met “Phen” in de titel zijn we meteen achterdochtig. Het merendeel van de producten die deze term gebruiken maken hier misbruik van. Natuurlijk zijn er vreemde uitzonderingen op de regel en af en toe vinden we een juweeltje. Deze keer kijken we naar Phentaslim en zien we aan welke kant van het hek dit product staat. Is het weer een nieuwe slechte dieet pil zoals vele andere, of is het een dieet pil die onze goedkeuring waardig is?

Onderstaand vindt u een lijst met dieetpillen die door ons niet goedgekeurd worden

Alli klein

Alli

Alli is de minder krachtige versie van het voorgeschreven medicijn Xenical dat het effectieve ingrediënt Orlistat bevat. In 2011 benadrukte de FDA ( Amerikaanse voedsel en medicijnen administratie) dat het nodig was dat Alli betere waarschuwingen op de etikettering moest drukken, in verband met de mogelijk ernstige bijwerkingen.
Adiphene dieet pillen vergelijken beste dieetpillen afvallen snel afvallen afvalpillen snel afslanken 5 kilo afvallen

Adiphene

Adiphene lijkt een aantal ingrediënten te combineren die te zien zijn in verschillende andere dieetpillen. Hoe werkt deze aanpak? Is het een mengelmoes van verschillende ingrediënten waardoor ze de plank misslaan? We nemen Adiphene onder de loep om hierachter te komen!